Vandaag heb ik heel interessant bezoek over de vloer gekregen namelijk René Hoep en Fred Smid, beide leden van de FS Club Friesland.
Deze heren hebben 6 uur autorijden getrotseerd om vanuit het uiterste noorden van Nederland een kijkje te komen nemen naar mijn cockpit.

René heeft een uitgebreide en grondige kennis van het reilen en zeilen van Microsoft Flight Simulator en is ook een specialist in de SIOC-taal (dit heeft hij trouwens die dag bewezen door mijn TQ-script af te regelen naar mijn eigen wensen).
Fred, een gepensionneerd Crew Chief van de Koninklijke Luchtmacht en ex-piloot met de nodige ervaring, heeft in mijn cockpit een proefvluchtje kunnen uitvoeren. Wat opviel, een ervaren rot in het vak met het vliegen in de vingers …

René en Fred zijn ook ervaren 737-cockpitbouwers met elk een eigen cockpit. Ze hebben mij dan ook de nodige adviezen en tips gegeven om mijn 737-project nog beter uit te bouwen.

Ze hadden ook veel lof over de kwaliteit van mijn TQ van Revolution Simproducts.
De twee TQ’s van FSC (Flight Sim Center) die zij hadden gekocht bij de Luchtvaart Hobby Shop voor hun cockpit was geen succesverhaal …

Niet alleen hadden onze noorderburen veel interesse in de cockpit maar waren ze ook benieuwd naar de mogelijkheden van ProSim737.
Ze gebruiken dit softwarepakket nog niet en ze kwamen dus wat poolshoogte nemen of ProSim737 de nodige ‘features’ in huis heeft om in de toekomst eventueel ook de overstap te wagen.
René en Fred (René vooral als programmeur) waren trouwens zeer enthousiast over deze Boeing 737-suite van Marty Bochane.

Een dikke merci aan deze ervaren flightsimmers en cockpitbouwers René Hoep en Fred Smid.

.

René Hoep

Fred Smid

.

.

.

.

.

.

.

.